Ta din jägarexamen på en Intensivkurs hos Knistad Herrgård

21 juni 2024 Rebecka Danielsson

editorial

Är du intresserad av jakt och natur och vill ta jägarexamen så snabbt och kvalitativt som möjligt? Årligen väljer över 200 blivande jägare att delta i Knistad Herrgårds erkänt professionella intensivkurs för jägarexamen. Kursen, som ofta går under namnet jaktlicens eller jägarlicens, får ett genomsnittsbetyg på 4,8 av 5 av tidigare elever. Inte nog med att du kommer ett steg närmare landets skogar och vilt, du får även på köpet omfattande kunskaper och en djupare insikt i vår storslagna natur.

Varför välja en intensivkurs för jägarexamen?

Jägarexamen är ett måste för den som vill bli jägare i Sverige. Vanligtvis kan vägen till examen vara multipel och upptagen av flera veckors förberedelse. Jägarexamen intensivkurs hos Knistad Herrgård är den perfekta lösningen för den som vill klara av det på kort tid utan att kompromissa med kvaliteten eller innehållet i utbildningen. Genom en fokuserad vecka med både praktiska skjutövningar och grundlig teorigenomgång blir det lättare att koncentrera sig fullt ut på att lära sig jaktens grunder.

Lär dig jakten i lyxig miljö

Förutom en dedikerad utbildning tillhandahåller Knistad även en lantlig och lyxig upplevelse. Du har möjlighet att bo på Knistad Herrgård, som erbjuder allt från en utsökt frukostbuffé till eftermiddagsfika och måltider skapade av passionerade kockar med lokala, närodlade råvaror. Att ta jägarexamen på detta sätt bjuder inte bara på kunskap, utan även på en njutningsfull hotellvistelse där du kan öva din skjutning ett stenkast från där du bor.

image

Upplev praktik och teori

En intensivkurs hos Knistad innefattar både effektiv teorigenomgång och praktiska övningar. Under långa, vältillrettalagda dagar tar du del av jägarutbildningens alla aspekter, från viltkännedom till vapenhantering. Alla kurser ges med en skjutbana belägen bara 150 meter från boendet, vilket innebär omedelbar tillgång till praktisk träning och övning – en unik fördel som få andra jägarutbildningar kan erbjuda.

Praktisk information och kostnader

Priset för denna helhetsupplevelse startar på 11 995 kr per person i dubbelrum även information om måltider, boende, och möjligheten att köpa till nödvändiga tilläggsposter. Ammunition och en examinationsavgift till Naturvårdsverket är exempel på kostnader som tillkommer. Du har dessutom valet att beställa kurslitteratur genom Knistad, inklusive ”Din väg till jägarexamen” från Bilda Förlag, en bok som även kommer som ljudbok för en mer varierad inlärningsupplevelse. Det väsentliga är att agera raskt, då dessa populära kurser ofta blir fullbokade snabbt. Med stora ytor för träning, utmärkt logi och en restaurang som serverar rätter tillagade från grunden, är det ingen överraskning att Knistad Herrgårds intensivkurs i jägarexamen har blivit ett givet val för många.

I våra allt mer upptagna vardagsliv kan en intensivkurs vara precis vad som behövs för att investera i ett nytt intresse eller kanske för att kickstarta en ny passion. För mer information och bokning, besök Knistad Herrgårds hemsida och ta del av en upplevelse utöver det vanliga. Din väg till jägarexamen kan börja idag, och vart den leder är lika äventyrligt som det är fascinerande.

Fler nyheter